4400 Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 4-6.
Hungarian English German Polish Romanian Russian Slovak Ukrainian
 

Gesztor FM Kft.

A cég 1996-ban jött létre, hogy a társaság - különböző cégekkel együttműködve részt vegyen a nyíregyházi UNIVERZUM Üzletközpont és Metropol Üzletház építésében, a Postabank Debreceni Területi Igazgatóság építésének teljes körű lebonyolításában, és az Euro-Pro Kft-vel az EURÓPA-HÁZ Társasház megvalósításában.
A Nyíregyháza Plaza Kft 1999-ben felkérte a társaságot a Nyír-Plaza építésének befejező szakaszában lebonyolítandó feladatok ellátására.

A sikeres építési és lebonyolítói tevékenységeket követően igény merült fel a kész épületek szakszerű üzemeltetésére is. Ennek biztosítására alakította ki a társaság üzemeltetői rendszerét - ez az outsourcing révén megfelel napjaink szakszerűségi, minőségi és gazdaságossági kihívásainak.

Teljes körű szolgáltatás keretében látja el a nyíregyházi Univerzum Üzletház üzemeltetését 1997. óta, a Metropol Üzletház üzemeltetését 1998. óta, röviden biztosítja a mindennapos működtetéséhez szükséges feladatokat csakúgy, mint a társasházi formában működő lakóingatlanok üzemeltetésével és közös képviseletével járó teendőket.
338.jpg
338.jpg
339.jpg

Részletek

Telefonszám
+3642407858
Nyitva tartás
H - Cs: 9:00 - 12:00
002