Gesztor FM Kft.

Telefonszám: +3642407858

E-mail: gesztor@gesztor.hu

Webolda: www.gesztor.hu

Nyitvatartás: H – Cs: 9:00 – 12:00

A cég 1996-ban jött létre, hogy a társaság – különböző cégekkel együttműködve részt vegyen a nyíregyházi UNIVERZUM Üzletközpont és Metropol Üzletház építésében, a Postabank Debreceni Területi Igazgatóság építésének teljes körű lebonyolításában, és az Euro-Pro Kft-vel az EURÓPA-HÁZ Társasház megvalósításában. 
A Nyíregyháza Plaza Kft 1999-ben felkérte a társaságot a Nyír-Plaza építésének befejező szakaszában lebonyolítandó feladatok ellátására. 

A sikeres építési és lebonyolítói tevékenységeket követően igény merült fel a kész épületek szakszerű üzemeltetésére is. Ennek biztosítására alakította ki a társaság üzemeltetői rendszerét – ez az outsourcing révén megfelel napjaink szakszerűségi, minőségi és gazdaságossági kihívásainak.

Teljes körű szolgáltatás keretében látja el a nyíregyházi Univerzum Üzletház üzemeltetését 1997. óta, a Metropol Üzletház üzemeltetését 1998. óta, röviden biztosítja a mindennapos működtetéséhez szükséges feladatokat csakúgy, mint a társasházi formában működő lakóingatlanok üzemeltetésével és közös képviseletével járó teendőket.

ELHELYEZKEDÉS

2. emelet215.

GALÉRIA