Neapolis Pizzéria

Telefonszám: 06 70 262 4000

Facebook: fb/neapolispizzeria

Nyitvatartás: H.-SZ.:12:00-22:00 V.: Zárva

Leírás: 

Kik vagyunk mi?

Eredeti nápolyi pizzákat készítünk! Miért fontos ez? Azért, mert az igazi pizza Nápolyban készül! A pizzakészítés története egészen az ókori Nápolyig vezethető vissza, amikor a város neve még NEAPOLIS volt. A kemencénk (Moretti Neapolis) és ezáltal a pizzéria is ezt az ősi városnevet viseli, ezzel is visszautalva arra, hogy itt egy ősrégi tradíció folytatásáról van szó. A tésztát 24-48 órán át kelesztjük, majd 450°C-on 90 másodpercig sütjük, és az eredeti receptúrát követve minden alapanyag tekintetében követjük a hagyományokat, legyen szó a felhasznált lisztről, sóról, bivaly mozzarelláról, vagy a San Marzano paradicsomról. A Neapolis Pizzeria séfje, Gacsályi Attila az olasz állam által működtetett (A.P.E. Associazione Pizzaioli Esperti) híres, nápolyi Scuola di Pizzaiolo iskolában, a világhírű pizza séfnél, Fabio Cristiano-nál tanulta a szakmát, így személye garancia arra, hogy a Neapolis Pizzeriaba betérve igazi, tradícinális gasztro-élményben legyen része minden kedves „pizzaimádónak”!

ELHELYEZKEDÉS

Földszint, 004.