Tempus Óraszaküzlet és Gyógygomba Centrum

Telefonszám: 06/30 205-8160

E-mail: tempusteam@gmail.com

Webolda: www.gyogygombauzlet.hu

Nyitvatartás: H.-P.:10:00-17:30 Szo.:10:00-13:00 V.:zárva

Tekintse meg facebook oldalunkat is: fb/tempusoraszakuzlet

Leírás: Óra kereskedelem, kapcsolattartás márka szervizekkel. Szíj és elemcsere.
Forgalmazott márkák: Selko, Pulsar,Lorus, Pierre Lannier, Zeppelin, Casio, Q-Q.

Ganoderma kivonatot tartalmazó lúgosító kávé táplálék és étrend kiegészítők, kozmetikumok.

Negyed század nem kis idő, de mindaddig csak egy szám marad, amíg fel nem töltjük élménnyel, emlékkel, érzéssel, tettel, melyek ezen idő alatt keletkezett kapcsolatok ezreitől lett értékes. Születtek belőle máig tartó több generációs barátságok, visszatérő kedves ismerősök, folytatásos regénybe illő, jóízű beszélgetések, melyek során osztoztunk örömükben és bánatukban.
Egy biztos pontot képviselni a gyorsan változó világban, melegséggel tölti el szívünket. Jól esik újra viszontlátni régi arcokat, van kit kisfiúként ismertünk meg, ma pedig kisbabájával karjában lép be az üzletbe. Élete szakaszait végigkövetve, minden alkalomhoz a megfelelő órát viselte és most elérkezett a pillanat, hogy továbbadja ezt az élményt gyermekének. Az egyik legörömtelibb pillanat, mikor nagy eseményhez, mérföldkőhöz érkeznek. Ilyenkor jó érzés együtt átélni az ajándék kiválasztók lelkesedését, segíteni tanácstalanságukat, hogy a számukra legtöbbet jelentő szerettüknek, a lehető legjobbat adhassák ezen a felejthetetlen napon.
Köszönjük, ha kicsit is, de részesei lehetünk ezeknek az emlékmorzsáknak és minden tudásunkkal igyekszünk, hogy még sokan, sokáig adhassanak ilyen generációkon átívelő felejthetetlen pillanatoknak!
Szeretettel várunk üzletünkben!

ELHELYEZKEDÉS

1. emelet128.