Total Gyros

Telefonszám: 06/30 478-3009

E-mail:

Webolda: totalgyros.hu

Nyitvatartás: H-P: 7:00 – 22:00 Szo: 0-24 V:10:00 – 22:00

Éhes vagy? Kipróbáltál már egy csomó helyet, de sehol sem kaptad meg a pénzedért azt, amire számítottál? Nem ízlett az étel vagy esetleg a fél fogadra sem volt elég? Gyere a TOTAL GYROSBA! Tudjuk, hogy elcsépelt duma, de manapság nem mindenkire jellemző az, mint ami ránk: NÁLUNK tényleg TE VAGY AZ ELSŐ!!!

Ha bejössz hozzánk, fiatal, dinamikus és baráti kiszolgálásra találsz, és nem utolsó sorban kellemes környezetben fogyaszthatod el gyrosodat. És, ami a lényeg! Megtalálsz itt mindenféle gyrost, amit csak szeretnél. Nem vagy nagyétkű? Válaszd a kistálat! Vagy ha annyira éhes vagy, hogy legszívesebben az asztalt is megrágnád? Jöhet a nagytál! Nem főzött az Ősöd vagy a párod, de mégis házias ízeket szeretnél? Kóstold meg a rántott húst, amit azzal szolgálunk fel Neked, amire éppen a legjobban fáj a fogad! Ha pedig különlegességet szeretnél: kérd a saslikot!

Akár napszaknak megfelelően is rendelhetsz tőlünk, ha valami könnyűvel akarod indítani a napod!

Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz éhes! Mi nem sajnálunk az ételekből semmit, legfőbbképp a húst nem. Célunk úgy tökéletesíteni a gyros – készítés technológiáját, hogy Te minél elégedettebb legyél.

Az eddigi visszajelzések is azt igazolják, hogy vendégeink nemcsak a gyros ízvilágát, de a mennyiségét is nagyon szeretik.

Térj be hozzánk vagy RENDELJ ONLINE!!!

Ezek után már csak egy feladatod van: élvezni a Te ízlésednek megfelelően készített igazi gyrost.

Csak aztán bírd megenni…!!!

ELHELYEZKEDÉS

Földszint033.

GALÉRIA